دوستان عزیز همیشه این کنجکاوی در ذهن بسیاری از افراد وجود دارد و مشتاقند تا فرایند تولید یم محصول را بدانند.ماهم امروز در سپنتا گلس بعنوان تولید کننده انواع شیشه ها خصوصا شیشه لمینیت  میخواهیم فرایند ساخت شیشه لمینیت و ماشین آلات آن را به شما معرفی کنیم.

آنچه در ادامه می‌خوانید:

معرفی ماشین آلات

ابتدا در این بخش میخواهیم ماشین آلات مربوطه که در ساخت شیشه لمینیت  از انها استفاده میشوند را معرفی کنیم:

کوره لمینیت سپنتا گلس

کوره لمینیت کارخانه شیشه سپنتا برند North Glass  ساخت کشور چین میباشد .

ویژگی های کوره لمینیت این کارخانه به شرح زیر میباشد :

  1. تولید شیشه لمینیت به ابعاد ۲۶۰۰*۶۰۰۰ میلیمتر
  2. تولید شیشه لمینیت به ضخامت ۹۰ میلیمتر
  3. سیستم گرمایش کوره به صورت فول کانوکشن میباشد ، یعنی حرارت به صورت مستقیم به شیشه وارد نمیشود، همین امر باعث افزایش کیفیت محصول نهایی میشود .
  4. امکان تولید شیشه های اسمارت
  5. امکان تولید شیشه های خم
کوره لمینیت
کوره لمینیت

کوره لمینیت :
جهت بهم چسباندن دو یا چند لایه شیشه از کوره لمینیت استفاده میشود .

این کوره شامل ۳ قسمت است :

دستگاه شستشو خوابیده
اتاق طلق گذاری ( clean room )
کوره لمینیت

دستگاه شستشو خوابیده :
در تمامی مراحل تولید شیشه های ساختمانی ، شسشتشو از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است . برای لمینیت کردن ، شیشه بایستی عاری از هرگونه کثیفی ، لک ، غبار و رطوبت باشد . دستگاه شستشو ، شیشه را میشورد و سپس با فشار باد آن را به طور کامل خشک میکند .

اتاق طلق گذاری ( clean room )

این اتاق طبق استانداردهای لازم عاری از آلودگی و رطوبت میباشد . همچنین هیچ روزنه ای جهت عبور گرد و خاک نباید وجود داشته باشد .

 پس از فرایند شسشتشو ، شیشه وارد اتاق طلق گذاری میشود . در این مرحله طبق سفارش مورد نظر کارفرما طلق به ضخامت ۰.۳۸ ، ۰.۷۶ و ۱.۵۲ میکرون به ابعاد شیشه برش و روی آن کشیده میشود ، پس از این مرحله شیشه دوم روی طلق قرار میگیرد.

اتاق طلق گذاری
طلق گذاری

به همین ترتیب لایه های دیگر روی هم قرار میگیرند  ، بسیار مهم است که قبل از روی هم گذاشتن شیشه ها ، به صورت کامل تمیز شود .

پس از روی هم قرار گیری تعداد لایه های مورد نظر شیشه و طلق ، شیشه لمینیت روی کاموایر به سمت کوره لمینیت حرکت میکند .

کوره لمینیت

کار کوره لمینیت آب کردن طلق pvb  بین دو شیشه با استفاده از حرارت و فشار میباشد که در نتیجه چند لایه شیشه به هم میچسبند و امکان جداسازی بین آنها نیست .

سرعت حرکت شیشه لمینیت با توجه به مشخصات شیشه ، تنظیم میشود ، همچنین کوره دارای دو پرس در ابتدا و انتها میباشد و شیشه را تحت فشار ، روی هم قرار میدهند  .

سرعت حرکت شیشه داخل کوره با توجه به مشخصات زیر تعیین میشود :

  1. ضخامت شیشه
  2. ضخامت طلق
  3. نوع شیشه ( سکوریت یا خام )
  4. تعداد لایه های شیشه لمینت
  5. ابعاد شیشه لمینیت
کوره لمینیت
کوره لمینیت

کوره اتوکلاو

اخرین فرایند جهت تولید شیشه های لمینیت ، کوره اتوکلاوه میباشد .

شیشه های لمینیت پس از خروج از کوره لمینیت ، کدر میباشد و امکان جداسازی شیشه از هم را دارند . برای تثبیت طلق مابین شیشه و شفاف شدن آن  ، شیشه لمینیت به مدت ۵ ساعت داخل کوره اتوکلاو قرار میگیرد .

شیشه های لمینیت داخل کوره اتوکلاو با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد و ۱۲ بار فشار باد ، تثبیت شده و پس از اتمام کار کوره ، شیشه ها بدون حباب و کاملا شفاف در اختیار واحد ترخیص قرار خواهد گرفت .

کوره اتوکلاو
کوره اتوکلاو

کلام آخر

شیشه سپنتا بعنوان تولید کننده شیشه های لمینیت ، شیشه های ضد گلوله ، شیشه های دوجداره و شیشه های اسپندرال امیدوار است که از این مطلب استفاده لازم را برده باشید و با مراحل ساخت شیشه لمینیت و ماشین آلات مربوطه آن اشنا شده باشید.

خوشحال خواهیم شد از نظرات و پیشنهادات شما هم بهرهمند شویم.

با سپاس

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.