
سقف شیشه ای ( اسکای لایت )
خانه » سقف شیشه ای ( اسکای لایت )
امروزه از سقف شیشه ای یا اسکای لایت به عنوان نورگیر در سقف ساختمان ها استفاده می شود. سقف های شیشه ای یکی از زیبایی های هنر های معماری هستند. این سقف ها علاوه بر ظاهر زیبایی که به نمای ساختمان می دهند، حالت نورگیر دارند و به کاهش مصرف برق کمک زیادی می کنند. به این صورت که در ساختمان هایی که از این شیشه ها استفاده می شود، از نور طبیعی به عنوان نور برای روشن کردن ساختمان استفاده می شود. ما امروز در شیشه سپنتا به بررسی کامل سقف های شیشه ای و اسکای لایت ها می پردازیم.
انواع سقف شیشه ای
سقف های شیشه ای با توجه به معیار های مختلف به دسته بندی های مختلفی تقسیم می شوند. اما به طور کلی این سازه ها به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول سقف شیشه ای ثابت است و دسته دوم سقف شیشه ای متحرک است که در ادامه به بررسی هر کدام از آن ها خواهیم پرداخت.
سقف شیشه ای ثابت
سقف شیشه ای ثابت نسبت به مدل دیگر خواهان و طرفدار بیشتری دارد و بیشتر مورد استقبال مصرفه کنندگان قرار می گیرد و اگر به سازه های مدرن نگاه کنید می بینید که اکثرا از این سبک استفاده کرده اند. این سازه ایمنی و امنیت به مراتب بالاتر و بیشتری دارد و به طور یکپارچه نصب و اجرا می شود. برای نصب و اجرای این سازه باید محاسبات دقیق و درستی انجام شود که از بابت ایمنی مشکلی پیش نیاید.
سقف شیشه ای متحرک
نوع دیگری از سقف شیشه ای اسکای لایت که در سال های اخیر به دلیل برخی قابلیت ها و ویژگی های منحصر به فردش گسترش زیادی پیدا کرده است و در مکان های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. نحوه اجرای این سازه به صورت ریل دار است. به قابلیت باز و بسته شدنش به این سازه سقف شیشه ای بازشو هم می گویند. همین سازه با توجه به نوحه باز و بسته شدنش به دو دسته تقسیم می شود. دسته اول که با استفاده از موتور های الکتریکی این کار انجام می شود. نوع دیگر این سازه برای باز و بسته شدن از گیربکس دستی استفاده می کند. این سازه بیشتر برای کافه ها و رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرد.
استحکام سقف شیشه ای
یکی از سوال های مهمی که شاید برای شما پیش بیاید این است که آیا این شیشه ها در برابر باد، باران، طوفان و تغییرات محیط بیرون مقاوم هستند یا خیر؟
کارشناسان ما در شیشه سپنتا بسته به مساحت سطح، نوع معماری و طراحی ساختمان، استاندارهای لازم برای طراحی شیشه ها را در نظر می گیرند. شیشه سقف طراحی شده باید به گونه ای باشد که فشار ناشی از برف، آب باران و هم چنین سرمای زمستان و گرمای تابستان را تحمل کند.این شیشه ها به اصطلاح شیشه ضد ضربه نامیده می شوند.
برای طراحی سقف شیشه ای اسکای لایت حتما نیاز به آهن کشی وجود دارد تا بار ناشی از شیشه روی آهن قرار گیرد. همچنین برای کم کردن فشار از روی شیشه کمی به آن شیب می دهند. شیب نرمال حدود 1% تا 5% است. برای تمیزکاری در مناطقی که دارای آب و هوای مرطوب است، از شیب 5% استفاده می شود.

مزیت های سقف شیشه ای
خرید سقف شیشه ای دارای مزیت های زیادی است که نسبت به هزینه ای که برای برای خرید آن می کنید بسیار مقرون به صرفه است. با ما همراه باشید تا به بررسی مزیت های سقف های شیشه ای یا اسکای لایت بپردازیم.
1) امکان خود تمیز شوندگی
یکی از ویژگی هایی که بر جذابیت این نوع شیشه ها اضافه می کند؛ امکان خود تمیز شویندگی است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی این امکان به راحتی برای شیشه های سقفی فراهم شده است.
2) تابش نور به داخل ساختمان در طول کل روز
وجود سقف های شیشه ای علاوه بر اینکه زیبایی زیادی به خانه شما می دهد. باعث افزایش ارزش خانه و لوکس و لاکچری به نظر رسیدن هرچه بیشتر منزل شما می شود. این نوع سقف ها وجود نور طبیعی در منزل را تقویت می کند که به حفظ سلامت بدن و تقویت ویتامین D در بدن کمک زیادی می شود. سقف شیشه ای یک گزینه مناسب برای برقراری تعادل بین رنگ و روشنایی است. که اهمیت بالایی در دکوراسیون منزل دارد. همچنین در برخی از این سقف ها از شیشه سانرژی استفاده شده که اجازه ورود حرارت را به داخل نمی دهد.
3) سقف شیشه ای عایق صوتی قوی
این نوع سقف ها، یک عایق بسیار مستحکم در برابر آلودگی های صوتی بیرون هستند. سقف شیشه ای می تواند صدایی را که با دسی بل زیاد منتشر می شود، مهار کند. به شما این امکان را بدهد یک استراحت آرام و راحت را پس از یک روز خسته کننده داشه باشید. بدون اینکه حتی متوجه صداهای بیرون شوید. عایق بودن این شیشه ها نسبت به عایق های صوتی پلاستیکی بسیار زیادتر است. معمولا برای این کار از شیشه سکوریت استفاده می کنند.
4) کاهش مصرف انرژی در تابستان و زمستان
علاوه بر عایق صوتی بودن، عایقی بسیار کارآمد در برابر گرما و سرما است. این عایق ها بدون اینکه شما متوجه شوید؛ جلوی نفوذ عوامل خارجی را می گیرد. شما بدون نیاز به تهویه هوا یا بخاری های اتاق، هوا را مطبوع نگه میدارند. برای خانه هایی که بزرگ هستند و قبض هایی با رقم های بالا برای آن ها می آید. این نوع شیشه ها گزینه خوبی برای کاهش هزینه آن ها است.
نصب سقف شیشه ای
امروزه نصب سقف شیشه ای کار ساده و سریعی برای کارشناسان این حوزه است. البته افراد عادی و کسانی که تخصصی در این زمینه ندارند به هیچ وجه نباید نصب این سازه را به گردن بگیرند زیرا این کار نیازمند مهارت زیادی است و اگر خطایی صورت گیرد خسارات جبران ناپذیری را متحمل خواهید شد. برای نصب این ساره از چارچوب آهنی استفاده می کنند که باعث استحکام بسیار بالایش می شود. البته با توجه به درخواست مشتری این مورد قابل تغییر است.
قیمت سقف شیشه ای
قیمت سقف شیشه ای مانند دیگر کالا ها تابعی از قیمت مواد اولیه است و با نوسان قیمت مواد اولیه قیمت این سازه هم تغییر خواهد کرد. البته نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که اکثر متریال هایی که در فرآیند ساخت این سازه استفاده می شود وارداتی است و تابعی از قیمت دلار است و با نوسان آن قیمت سازه هم تغییر خواهد کرد. البته قیمت این سازه به عوامل دیگری مانند ابعاد و رنگ و … هم بستگی دارد و هر کدام می تواند تغییراتی ایجاد کند.